A A A
28.10.2019iz EEN - Crne Gore

Fokus na perspektivama izvan granica – podrška EU za mala i srednja preduzeća

U ime Evropske komisije, projekat BeSME u saradnji sa Ministarstvom ekonomije ima zadovoljstvo da vas pozove da uzmete učešća na radionici pod nazivom „Fokus na perspektivama izvan granica – podrška EU za mala i srednja preduzeća“ koja će se održati u Tehnopolisu, Radoja Dakića bb, 81400 Nikšić, u srijedu, 30. oktobra 2019. godine u 08.00 časova

Prva sesija posvećena je prezentaciji programa Horizont 2020, programa finansiranja EU za istraživanje i inovacije. Kao niz operativnih alata, H2020 vam pomaže da ostvarite globalnu konkurentnost u domenu izvrsnosti, industrijskog liderstva i rješavanja društvenih izazova. Isto tako, predstavljamo glavne inovacije koje će karakterisati EIC akcelerator. U okviru naredne važne sesije, razgovara se o Evropskoj mreži preduzetništva (EEN), kao alatu koji vam može pomoći da inovirate i rastete na međunarodnoj skali, uz razmjenu dobrih praksi.

U prilogu ovom dokumentu nalazi se dnevni red s opisom radionice. Događaj će se održati na engleskom, uz obezbijeđeno prevođenje na crnogorski jezik.

Registracija je obavezna putem adrese https://www.eventbrite.com/e/eu-funding-een-focus-on-looking-beyond-boundaries-registration-75990548777.

U slučaju da imate bilo kakvih pitanja, molimo kontaktirajte nas na: eu-montenegro.project@expertisefrance.fr / +382 69 210 096.