A A A

Virtuelni B2B sastanci u okviru „Qatar Matchmaking Event 2021”

U okviru Enterprise Europe Network mreže, a u organizaciji partnera iz Katara, Qatar Razvojne Banke i EEN Qatar, organizuju se virtuelni B2B sastanci  u okviru II Virtuelnog Qatar Matchmaking Event 2021.

B2B sastanci su planirani 2. i 3. marta 2021. godine, u terminima od 7:30 do 15:00 sati.

Događaj će okupiti renomirana preduzeća, distributere, lokalne preduzetnike, mala i srednja preduzeća, start-upove iz mnogih zemalja svijeta, kao i predstavnike vladinih agencija u cilju razvijanja budućih partnerstava sa međunarodnim kompanijama.

Ovogodišnji događaj se odnosi na sljedeće sektore:

  • Građevina, građevinski materijali, hemijska&električna oprema
  • Plastika&pakovanje
  • Hemijski proizvodi
  • Proizvodi od papira
  • Proizvodi brze potrošnje
  • Hrana&piće
  • ICT&start-up
  • Farmacija, zdravlje&medicinska oprema

Kako je sve planirano?

1.     Registracija je do 2. odnosno 3. marta 2021.

2.     Podesite profil - Kreirajte jak profil koji će podići vašu vidljivost drugima na ovoj platformi. Neka bude jasno i koncizno. Vaš profil bi trebalo da opiše ko ste, šta možete da ponudite potencijalnim partnerima i koga želite da upoznate. Dobar profil će značajno generisati više sastanaka. Ne zaboravite da će vaš profil biti uživo i vidljiv čak i poslije događaja.

3.     Zakažite sastanke - Budite aktivni, a ne reaktivni. Pregledajte profile objavljenih učesnika i pošaljite pozive za sastanak onima koje želite da upoznate na događaju. Dodavanje smislene informacije zašto ste zainteresovani za sastanak povećaće šansu da vaš zahtjev bude prihvaćen. Prihvaćeni pozivi za sastanak biće automatski planirani.

4.     Stvarajte veze

Na platformi je već registrovano preko 100 učesnika iz mnogih zemalja, i pored domaćina Katara, registrovani su predstavnici Litvanije, Italije, Turske, Grčke, Holandije, Portugalije, itd.

Više detalja, kao i uputstvo za prijavljivanje za sastanke, možete naći na sljedećem linku:

https://matchmaking.qdb.qa

ili nam se obratite na marko.backovic@mek.gov.me.