A A A

“Meet4Business MEGRA 2018” - Gornja Radgona (Slovenija)

U okviru Evropske mreže preduzetništva –Mariborska razvojna agencija organizuje međunarodne poslovne susrete “Meet4Business MEGRA 2018” 4.aprila 2018. godine na Pomurskom sajmu, Gornja Radgona – Slovenija, u okviru Međunarodnog sajma građevinarstva, energetike, komunalnih usluga i trgovine - MEGRA 2018.

Na Međunarodnim poslovnim susretima učesnicima će se ponuditi poslovni, stručni i tehnički savjeti i odgovori za izazove infrastrukturnih projekata, kao što su izgradnja željezničke infrastrukture, autoputeva i elektronske naplate putarine. Kvalitet građevinarstva će se poboljšati ponudom energije i uobičajenim renoviranjima građevina. Ovo će usloviti povezivanje provajdera najnovijih građevinskih mašina, materijala, alata i usluga što će doprinijeti efikasnijoj realizaciji opštinskih /gradskih i zelenih infrastrukturnih projekata.

Sajam građevinarstva, energetike, komunalnih usluga i trgovine postao je centralni državni i najvažniji sajam ove vrste u regionu. Sa pridruženim sajmom održivih tehnologija GREEN u 2016. godini na površini od 10.000 m² predstavljeno je 150 izlagača iz 5 zemalja na 10.000 ciljanih posjetioca.

Cilj događaja je uspostavljanje poslovne i tehnološke saradnje u okviru unaprijed dogovorenih dvadesetominutnih sastanaka.

Tematski fokus:

  • građevinarstvo
  • energetika
  • opštinske/gradske usluge
  • trgovina

Rok za online registraciju je do 26. marta 2018. godine i do 30. marta 2018. godine potrebno je izabrati interesantne profile i ugovoriti konkretan b2b sastanak.

Sve informacije o poslovnim susretima, uključujući registraciju, online ugovaranje sastanaka, dostupne su na web stranici događaja: http://meet4businessmegra2018.talkb2b.net/ .

Učešće na poslovnim susretima je besplatno.

Napomena: Ukoliko se firma registruje, a ne pojavi se na poslovne susrete snosi troškove od: 50 €.