A A A

Linking for the future: Western Balkans and Germany

U okviru Enterprise Europe Network mreže, a u u okviru projekta Partnerstvo privrednih komora zapadnog Balkana, organizuju se virtuelni B2B sastanci  za kompanije zemalja zapadnog Balkana i Njemačke.

Pozivamo sve zainteresovane da se prijave za B2B sastanke, koji će se održati 25. i 26. februara 2021. godine.

“Linking for the future: Western Balkans and Germany” ima za cilj povezivanje kupaca i menadžera lanaca snabdjevača iz Njemačke sa renomiranim proizvođačima automobilske i metalne industrije sa zapadnog Balkana, kako bi pronašli pouzdane dobavljače proizvoda za preradu metala i one koji predstavljaju komplementarne industrije.

Zašto da učestvujete ako ste kupac? 

  • Zakažite 20-minutni online sastanak sa potencijalnim poslovnim partnerom na osnovu njegovog poslovnog profila i Vaših interesa.
  • Razgovarajte sa najboljim proizvođačima iz zemalja zapadnog Balkana u sektoru metalne proizvodnje i prerade, kao i sa kompanijama koje posluju u komplementarnoj industrijskoj proizvodnji.   
  • Proširite svoje međunarodne poslovne šanse i istražite široke mogućnosti zapadnog Balkana.

Zašto da učestvujete ako ste proizvođač? 

  • Sastanite se sa vodećim kupcima i menadžerima lanaca snabdjevača u sektoru metalne industrije iz Njemačke.  
  • Predstavite svoje proizvode na atraktivan i inovativan način, i pronađite potencijalne poslovne partnere.  
  • Budite proaktivni i iskoristite ovaj događaj kao brz i jednostavan način da identifikujete nove poslovne mogućnosti.

Registrujte se već danas i istražite mogućnosti uspostavljanja poslovne saradnje! https://wb6-germany-metal-b2b-2020.b2match.io/signup

Kako je sve planirano?

1.     Registracija je do 24. februara 2021.

2.     Podesite profil - Kreirajte jak profil koji će podići vašu vidljivost drugima na ovoj platformi. Neka bude jasno i koncizno. Vaš profil bi trebalo da opiše ko ste, šta možete da ponudite potencijalnim partnerima i koga želite da upoznate. Dobar profil će značajno generisati više sastanaka. Ne zaboravite da će vaš profil biti uživo i vidljiv čak i poslije događaja.

3.     Zakažite sastanke - Budite aktivni, a ne reaktivni. Pregledajte profile objavljenih učesnika i pošaljite pozive za sastanak onima koje želite da upoznate na događaju. Dodavanje smislene informacije zašto ste zainteresovani za sastanak povećaće šansu da vaš zahtjev bude prihvaćen. Prihvaćeni pozivi za sastanak biće automatski planirani.

4.     Stvarajte veze

Na platformi je već registrovano preko 100 učesnika iz svih zemalja zapadnog Balkana i Njemačke.

Više detalja, kao i uputstvo za prijavljivanje za sastanke, možete naći na sljedećem linku:

https://wb6-germany-metal-b2b-2020.b2match.io/signup

ili nam se obratite na jadzic@pkcg.org.