A A A

Korea Grand Sourcing Fair 2018 - 04-07. decembra 2018. godine, Koreja

Evropska mreža preduzetništva organizuje 11-i po redu sajam - Korea Grand Sourcing Fair 2018, koji će se održati u periodu od 04-07. decembra 2018. godine u Koreji.

Događaj će biti organizovan od strane KITA, jedne od najvećih neprofitnih trgovinskih organizacija u Koreji, sa više od  73,000 članica -kompanija.

KITA se bavi različitim djelatnostima, od pružanja praktičnih usluga podrške trgovačkim kompanijama, povezivanja i saradnje javnog i privatnog sektora, učešća u dizajniranju trgovinskih strategija, pomoći kompanijama koje su prepoznate u ovoj oblasti i poboljšanju infrastrukture.

Sajam u Koreji je značajan poslovni događaj koji povezuje globalne lidere i inovativne male proizvođače.

U okviru sajma će biti organizovani i poslovni susreti između kompanija iz EU i šire sa korejskim proizvođačima i izvoznicima.

Neophodno je potvrditi učešće na sajmu i poslovnim susretima, tako što su učesnici u obavezi da popune priloženi obrazac za prijavu i pošalju putem e-pošte Organizatoru. Rok za prijavu je 26. oktobar.

Nakon evaluacije pristiglih prijava (rok - 1. novembar), za odabrane učesnike (za jednog predstavnika kompanije) će biti obezbijeđena povratna karta, smještaj na bazi 3 (ili 5) noći, prevoz od i do  aerodroma i ručak.

Za detaljnije informacije, pogledati dokumente u prilogu.