A A A
26.10.2020iz EEN - Crne Goreiz EEN Mreze

Treći regionalni poslovni forum

Autonomna pokrajina Vojvodina i Skupština evropskih regija, u saradnji sa Privrednom komorom Vojvodine, Razvojnom agencijom Vojvodine i Evropskom mrežom preduzetništva, po treći put organizuju Regionalni poslovni forum, koji će se odžati 10. novembra 2020

Forum će ovoga puta biti organizovan onlajn kako bi se ispoštovale sve preporučene mjere zdravstvene zaštite i propisane epidemiološke mjere.

Učesnici Foruma biće eminentne kompanije iz regije, regionalne privredne komore, regionalne razvojne agencije, kao i druge institucije koje pružaju podršku za razvoj malih i srednjih preduzeća i poboljšanje ekonomske klime za poslovanje i nove investicije.

Regionalni poslovni forum vam nudi mogućnost da iznesete i predstavite vaš poslovni potencijal i ideje i da se povežete sa kompanijama i institucijama koje podržavaju razvoj poslovne klime i priliv novih investicija.

Međunarodni događaj pruža dodatnu podršku kompanijama da pronađu međunarodnog partnera. Učesnicima će biti ponuđena mogućnost zakazivanja i održavanja B2B sastanaka sa kompanijama i institucijama učesnicima Foruma prema sopstvenim potrebama, a na osnovu informacija o registrovanim učesnicima.

Sektori koji će biti predstavljeni su:

• Poljoprivreda i prehrambena industrija

• Građevinska industrija

• Informacione i komunikacione tehnologije i kreativna industrija

Platforma za organizaciju „jedan na jedan“ sastanaka dostupna je klikom na link i pruža mogućnost za promociju poslovne saradnje između regija, uključujući sporazume o slobodnoj trgovini i proizvodnji, udružene projekte tj. zajednička ulaganja i zajednički pristup trećim tržištima, kao i razmjenu tehnologija i znanja i saradnju u projektima sa visokim stepenom konkurencije i inovacija, finansiranih od strane EU i drugih donatora.

Za dodatne informacije molimo posjetite: rbf.vojvodina.gov.rs ili kontaktirajte: marko.backovic@mek.gov.me.