Ponude za saradnju

POSLOVNE PONUDE IZ EU

Na našoj internet stranici svakog mjeseca možete pronaći najnoviju ponudu stranih preduzeća koje su objavljene u bazi Enterprise Europe Network ( EEN) i koje traže poslovne partnere u Crnoj Gori. Pored toga možete i svoje preduzeće uvrstiti u Evropsku bazu ispunavanjem obrasca koji se nalazi na našoj internet stranici. 

Ako vas zanima neka od ponuda za saradnju , pošaljite upit na info@euroinfo.me  kako bismo vam mogli dostaviti puni profil traženog preduzeća. Budući da se ponude za saradnji objavljuju pod  šiframa, potrebno je upisati broj šifre za koju ste zainteresovani, i pošaljite upit.

 

BORU20170913003

Kompanija iz Rusije specijalizovana za oblast proizvodnje i prodaje mašina i automatskih linija za obradu čeličnih profila, zainteresovano je za saradnju sa partnerima na osnovu komercijalnih i ugovora o distribuciji. Kompanija nudi opremu za sve vrste prelivenih čeličnih profila (profilisane folije, metalne ploče, lake čelične strukture tankih zidova, fasadni sistemi, obloge).

BOTR20161215005

Mlada turska kompanija specijalizovana industrijskih kuhinja, perionica i mašina/opreme za hladnjače, namijenjenih za prodaju hotelima i uslužnom sektoru, zainteresovana je za saradnju sa agentima i distributerima. Industrijske kuhinje od nerđajućeg čelika sadrže radne stolove sa ugaonim elementima, zasebnom pećnicom, pokretnim elementima, djelovima za skladištenje, rashladnom opremom i aspiratorom.

BOBA20170922001

Kompanija iz Bosne, koja se bavi web dizajnom, programiranjem, izradom web stranica, android ili iphone aplikacija i proizvodnjom mašina za proizvodnju parfema za auta i drugih sličnih proizvoda.

Kompanija je zainteresovana za partnerstvo putem ugovora o komercijalnoj saradnji.

BOLT20170609002

Kompanija iz Litvanije, sa više od 15 godina iskustva u proizvodnji kupatilskih radijatora od nerđajućeg čelika, otvoren je za saradnju na novim tržištima i zainteresovana je za saradnju sa agentima iIi distributerima.  Asortiman proizvoda kompanije se sastoji od već po mjeri izrađenih radijatora od nerđajućeg čelika, spirala, električnih radijatora.  

BOSI20171013002

Mala slovenačka kompanija koja se bavi prodajom ženskih, muških i dječijih japanki i kupaćih kostima dobro poznatog italijanskog brenda proizvedenih od 100% reciklirane gume je zainteresovan za distribuciju proizvoda na tržištu Balkana.

BORU20170828001

Kompanija iz Rusije, specijalizovana za kreiranje nestandardnih snimanja, organizaciju direktnih prenosa, video prenosa konferencija, organizacija muzičkih festivala i koncerata, je zainteresovana za saradnju na osnovu podgovaranja.

BOTR20160303002

Kompanija iz Turske, osnovana 1972. godine u Ankari, specijalizovana za proizvodnju građevinskih, industrijskih, epoksidnih, poliuretanskih boja i podnih obloga za sportske terene i efektno krečenje je u potrazi za partnerima za distribuciju i / ili prodaju proizvoda u Evropi.

BOFR20170802003

Kompanija iz Francuske specijalizovana za privremene i namjenske konstrukcije od aluminijuma i PVC-a za različite namijene: događaji, industrijska skladišta, sportske terene, itd. Kompanija je zainteresovana za širenje tržišta i traži zainteresovane agente i distributere.

BOHU20171113001

Mađarska kompanija proizvođač ekskluzivnih proizvoda kao dodatak ishrani na bazi voća sa prirodnim sastojcima od gela.  Ovaj proizvod može biti idealan kao dodatak bilo kojoj zdravoj ishrani, uključujući, ali ne ograničavajući se na vegetarijanske i druge specijalne dijete. Zainteresovani su za širenje tržišta i distribuciju proizvoda.

BOTR20151117001

Turska kompanija, sa iskustvom u radu od 35 godina, specijalizovana za proizvodnju mašina za mlijeko i mliječne proizvode, zainteresovana je za širenje tržišta i nudi saradnju distributerima.

BOPL20160822002

Poljska kompanija, osnovana 1999. godine, specijalizovana za proizvodnju opreme za igrališta, obrazovne institucije, teretane, javne terene i proizvodnju namještaja nudi saradnju agentima i distributerima, školama i vrtićima. Proizvodi kompanije su izrađeni od kvalitetnih materijala i sertifikovani, kao ekološki prihvatljivi.  

BOES20170530002

Kompanija iz Španije sa iskustvom od 30 godina, specijalizovana za proizvodnju okvira za naočare i sunčanih naočara, je zainteresovana za distribuciju proizvoda i širenje tržišta. Kompanija je prepoznata kao vodeća kompanija na španskom tržištu fokusirana na dizajn, proizvodnju i prodaju navedenih proizvoda.

BORO20151214002

Kompanija iz Rumunije specijalizovana za proizvodnju baterija za automobilsku i ostalu industriju. Baterije imaju namjenu u automobilskoj industriji, sektoru telekomunikacione i sektoru energetske efikasnosti. Kompanija je zainteresovana za saradnju sa agentima i distributerima.

BOES20160722001

Laboratorija iz Španije sa više od 20 godina iskustva u proizvodnji i distribuciji prehrambenih dodataka i prirodnih vitamina, koristeći metode i tehnologije nutraceutike. Kompanija je zainteresovana za saradnju sa distributerima sa iskustvom u oblasti medicinskih prehrambenih proizvoda i suplemenata.

BORS20161205001

Kompanija iz Srbije specijalizovana za proizvodnju pamučnih pelena i drugih ekoloških proizvoda za bebe i porodicu.  U Srbiji je izrađeno i proizvedeno više od 30 proizvoda sa sertifikovanim materijalima. Kompanija je zainteresovana za saradnju sa partnerima na osnovu ugovora o distribuciji, u cilju rasta i pronalaženja novih kupaca.

BOBA20170822001

Kompanija iz Bosne specijalizovana u oblasti konstaltinga nudi usluge virtulenog savjetovanja iz oblasti menadžmenta, putem posebnog sistema/platforme.  Kompanija djeluje kao centralno središte za inovativna MSP, predstavljajući potpuno novi koncept za mala i srednja preduzeća u IT industriji i sličnim sektorima. Njihova glavna delatnost je poslovno savjetovanje i razvoj poslovanja. Kompanija nudi 17 različitih priručnika za upravljanje, finansije, marketing i upravljanje ljudskim resursima sa standardizacijom tih procesa u malim i srednjim preduzećima. Kompanija je zainteresovana za saradnju sa kompanijama u Hrvatskoj, Srbiji i Crnoj Gori i nudi saradnju na osnovu ugovora o distribuciji.

BOTR20170804002

Kompanija iz Turske - Antalya specijalizovana za proizvodnju proizvoda i sistema koji se koriste za popravku, zaštitu i razvoj - betona, čelika i drvnih konstrukcija u građevini, zainteresovana je za saradnju sa mogućim trgovinskim posrednicima i nudi ugovore o franšizingu.

BOHR20170117002

Kompanija iz Hrvatske, specijalizovana za pružanje usluga podugovaranja i prodaje - call centar (odlazna i povratna komunikacija) nudi svoje usluge u pronalaženju i organizaciji sastanaka sa potencijalnim kupcima na njemačkom i engleskom govornom području, i nudi saradnju na osnovu ugovora o saradnji.  

BOSI20161007001

Kompanija iz Rusije specijalizovana za proizvodnju mašina i alata, nudi opremu za termičko sjčenje metalnih, automatizovanih peskarskih jedinica, peći za staklo, opremu za ventilaciju.  Kompanija je zaintresovana za saradnju i nudi saradnju na osnovu ugovora o distribuciji.

BORU20170803001

Kompanija iz Rusije specijalizovana za proizvodnju plastičnih proizvoda (proizvodi za namijenu u hidrauličkom inžinjeringu, potrošačka roba za široke namjene), zainteresovana je za saradnju u okviru ugovora o proizvodnji i ugovora o distribuciji.

BOFR20170808003

Kompanija iz Francuske koja projektuje i proizvodi kotlove na biomasu je zainteresovana za saradnju sa uvoznicima, distributerima veletrgovinama, kako bi distribuirala svoje proizvoda. Kotlovi sadrže širok spektar proizvoda, uključujući i različita goriva, koja omogućavaju prilagođavanje kotlova potrebama potrošača. Proizvodi mogu obezbijediti zagrijavanje stambenog prostora, kao i proizvodnju tople sanitarne vode. Kompanija zainteresovanim partnerima nudi saradnju na osnovu ugovora o distribuciji.

BORO20171220002

Kompanija iz Rumunije koja se bavi sistemom akreditacije i sertifikacije, nudi saradnju potencijalnim partnerima zainteresovanim za dobijanje međunarodno priznatog sistema akreditacije.  Kompanija nudi usluge podugovaranja kroz prenos sopstvenog znanja i iskustva u izradi i verifikaciji dokumentacije potrebne za sertifikaciju.

BORO20170630001

Kompanija iz Rumunije specijalizovana za proizvodnju organskog đubriva zasnovanoj na tehnologiji vermikompostiranja je zainteresovana za širenje tržišta i nudi saradnju na osnovu ugovora o distribuciji.Proizvod je već testiran i daje rezultate na raznim poljima i zemljištima. Proizvod je namijenjen malim i srednjim preduzećima/poljoprivrednicima, koji se bave organskom i/ili industrijskom poljoprivredom: hortikulturom, proizvodnjom vina, ljekovitog bilja, itd.

BORU20171109001

Kompanija iz Rusije, specijalizovana za proizvodnju i prodaju rezane građe, koksa, šećera, žitarica i cvijeća zainteresovana je za saradnju sa kompanijama i nudi saradnju na osnovu ugovora o distribuciji ili ugovora o komercijalizaciji.

BOUK20170420003

Kompanija iz Britanije specijalizovana za proizvodnju proizvoda za dojenje, uključujući kreme za njegu kože, terapijskih toplih i hladnih tretmana za njegu, jednokratnih tufera za negu, ručnih i električnih pumpi za dojenje, torbi za skladištenje mlijeka, bočica i pratećeg pribora, je zainteresovana za saradnju sa apotekama, specijalizovanim maloprodajnim objektima, zdravstvenim ustanovama, trgovačkim agencijama, i agentima za distribuciju navedenih proizvoda.

BRRU20170801001

Kompanija iz Rusije specijalizovana u maloprodaji i veleprodaji inženjerske opreme, zainteresovana je za saradnju sa kompanijama koje se bave proizvodnjom hidrauličnih mehanizma za ispravljanje čeličnih konstrukcija. Kompanija je zainteresovana za uspostavljanje saradnje na osnovu ugovora o komercijalnoj saradnji.