A A A

WEBIZ FESTIVAL BEOGRAD

Evropska mreža preduzetništva Srbije organizuje regionalnu konferenciju WEBIZ FESTIVAL BEOGRAD 16. i 17.09.2021. godine sa početkom u 10 sati.

Tokom 2 dana programa publici će se obratiti renomirani govornici iz telekomunikacija, ITa, finansijskog sektora, event idustrije, crypto i blockchain, ali i predstavnici više startapova iz različitih sektora, u svrhu edukovanja, deljenja iskustava u poslovanju i uspostavljanja saradnje.
U organizaciji konferencije učešće će uzeti predstavnici Evropske mreže preduzetništva, Fakulteta za projektni i inovacioni menadžment Beograd, DSI-a, ICTHub-a, ImpactHUB-a, USAID-a i na taj način skupu ćemo dati dodatnu vrednost posebno u segmentu povezivanja preduzetnika iz zemalja regiona i educiranje u novim trendovima i tehnologijama u poslovanju. 
Na konferenciji će se predstaviti NVO, predstavnici Vlade Republike Srbije, kompanije i preduzetnici iz Srbije, Hrvatske, Crne Gore i Bosne i Hercegovine, koji rade u svojoj zemlji ili u EU.
Kompletan program možete videti na zvaničnom sajtu www.webiz.me, gde je moguće i kupiti ulaznice online, dostupne za sve bez obzira na zemlju odakle kupuju https://webiz.me/cart/.