A A A

Poslovni susreti u okviru Sajma nanotehnologije

U cilju istraživanja mogućnosti na poljima nanotehnologije, organske i štampane elektronike i nanomedicine u periodu od 29.juna do 6.jula 2019.godine biće organizovanSajam nanotehnologije u Solunu, Grčka.  Navedeni Sajam smatra se najvećim događajem u Evropi u ovim oblastima, a biće praćen i dodatnim konferencijama, radionicama i predavanjima o nanonauci i nanotehnologiji (2-5. jul), fleksibilnoj organskoj elektronici (1-4. jul), 3D štampanju i bioštampanju, digitalnoj i dodatnojproizvodnji (1– 5.jul) kao i ljetnjoj školi ISSON koja pruža mogućnost mladim istraživačima i naučnicima da unaprijede svoja znanja iz oblasti nanonauke i nanotehnologije.

iše informacija o Konferenciji kao i pratećim događajima dostupno je na linku https://www.nanotexnology.com/

Pored brojnih konferencija, radionica i naučnih predavanja o nanotehnologiji, pod okvirom Evropske mreže preduzetništva organizovaće se i poslovni susret naučnika, preduzetnika, programera, inženjera, stručnjaka, kompanija kao i krajnjih korisnika nanotehnologije i organske elektronike. Poslovne susrete organizuje PRAXI mreža kao glavni coordinator EEN projekta za Grčku, održaće se 3.jula 2019.u hotelu Porto Palace i SaliGrand Pietra.

Učešće na poslovnim susretima uz obaveznu prijavu do 25.juna 2019.godine je besplatno.

Više informacija o poslovnom forumu kao i spisak prijavljenih dostupno je na linku https://nanotexnology2019.b2match.io/