A A A

Poslovni forumi Slovenija-Crna Gora

Privredna komora Crne Gore u okviru Evropske mreže preduzetništva i u saradnji sa Gospodarskom zbornicom Slovenije organizuje Poslovni forum i  bilateralne susrete crnogorskih i slovenačkih privrednika. Forum će se održati 11. septembra 2019. godine u Ljubljani, u prostorijama Gospodarske zbornice(Dimičeva 13).

Forum se organizuje u okviru “Dana Crne Gore u Ljubljani”

Privredna komora Crne Gore u saradnji sa Ministarstvom poljoprivrede i ruralnog razvoja, Ministarstvom ekonomije, Ministarstvom turizma i održivog razvoja, Ministarstvom kulture, Nacionalnom turističkom organizacijom i Investiciono-razvojnim fondom u okviru nacionalnog štanda Crne Gore organizuju nastup domaćih kompanija kao zemlja partner na 52. Međunarodnom sajmu preduzetništva (MOS), koji će se održati u Celju, Slovenija u periodu od 10-15. septembra 2019. godine.

U okviru Sajma 12. septembra 2019. godine biće organizovani poslovni forum i bilateralni sastanci privrednika.

Ovi poslovni forumi pružiće brojne mogućnosti crnogorskoj poslovnoj zajednici da upozna potencijalne partnere ne samo iz Slovenije, već i iz drugih zemalja učesnica Sajma,i realizuje različite vidove poslovne saradnje.

Pozivamo vas da nam se pridružite, saglasno svom poslovnom interesu i budete dio crnogorske privredne delegacije na forumu u Ljubljani i Celju.

Molimo vas da svoje učešće prijavite na ovom LINK-u najkasnije do srijede, 24. jula 2019. godine.