A A A

B2B @ LEAP Summit 2020

Evropska mreža preduzetništva (EEN) u Crnoj Gori kojom koordinira Ministarstvo ekonomije, u saradnji sa partnerima na projektu biće koorganizator poslovnih susreta u okviru LEAP Summita 2020.

LEAP Summit je međunarodna konferencija koja svake godine okuplja preko 3500 učesnika iz Hrvatske i 40+ zemalja (uglavnom EU zemlje). Fokus konferencije je na multidisciplinarne teme vezane za preduzetništvo, EU, digitalne tehnologije, održivi razvoj, razvoj karijere i ostalo.

Konferencija se održava pod pokroviteljstvom hrvatskog predsjedavanja Savjetom Evrope, 26. - 27.03. u CineStaru, u Branimir mingle mallu, dok će se B2B susreti održati 26. marta u prostorijama Hrvatske gospodarske komore, Draškovićeva 45, Zagreb.

Dva dana prije samog Summita, 24. i 25.03. biće organizovan preSummit, specijalizovan događaj sa mnoštvom radionica, hackatona, pitch-eva i ostalog.

Događaj je prvenstveno namijenjen preduzećima, start-upovima, freelancerima, investitorima,  studentima, univerzitetima i istraživačkim institucijama, ali i svima onima koji žele uspostaviti međunarodnu poslovnu saradnju i istražiti nova tržišta.

Za učešće na poslovnim susretima u okviru LEAP Summit-a 2020 možete se registrovati putem linka https://international-b2b-leap-summit-2020.b2match.io, gdje možete vidjeti i sve ostale registrovane učesnike i zakazati sastanke. Rok za registraciju i zakazivanje sastanaka je 20.03.2020.

Napominjemo da postoji mogućnost pokrivanja dijela troškova učešća na poslovnim susretima (po principu refundacije), u zavisnosti od broja prijavljenih učesnika.

Za sve dodatne informacije stojimo na raspolaganju.