A A A

B2B @ 42. Međunarodni sajam turizma u Beogradu

Evropska mreža preduzetništva (EEN), poziva vas na poslovne susrete u okviru 42. Međunarodnog sajma turizma, koji će se održati 20.- 21. februara 2020 u Beogradu, Srbija.

Sajam turizma u Beogradu kao jedna od najuspješnijih manifestacija u regionu, održaće se od 20 do 23 februara 2020 i na nekoliko dana postaje „svijet u malom“, ali i privredna manifestacija koja, uz poslovne, okuplja i na desetine hiljada posjetilaca. Posjetioci tokom sajma su u mogućnosti da pronađu povoljne turističke aranžmane pa i poslovne partnere- turističke agencije, savezi i organizacije, hoteli, turistički centri, vazduhoplovne kompanije, međunarodni tur operatori, itd.

Zemlja partner ovogodišnjeg Sajma turizma je Egipat, zemlja koja prepoznatljivom ponudom privlači posjetioce iz cijelog svijeta.

Ove godine, tokom sajma turizma biće organizovan zajedno sa sajmom vina BeoWine i sajmom HORECA opreme. Sajam vina BeoWine se danas smatra za nezamjenljivo mjesto za plasiranje poznatih i novih vinskih ukusa. Na Sajmu će učestvovati najugledniji domaći i regionalni proizvođači vina, vinski podrumi, kuće vina i kompanije koje distribuiraju „piće bogova“, a u ponudi je i najsavremenija oprema za vinarstvo i vinogradarstvo. Sajam HORECA oprema okuplja najznačajnije kompanije koje se bave proizvodnjom i distribucijom najsavremenijih proizvoda i asortimana za opremanje ugostiteljskih objekata, restorana i hotela, kao i uslužnim delatnostima, novim trendovima poslovanja, snabdevanja i funkcionisanja ugostiteljskih objekata. U izlagačkom delu programa posjetioci će moći da vide opremu za kuhinje, restorane, barove, hotele, sigurnosne i rezervacione sisteme, posteljinu, opremu za čišćenje, pekarski i poslastičarski program, opremu za bankete, stručnu literaturu i publikacije.

Poslovni susreti u okviru ovog foruma učesnicima pružaju priliku da direktno promovišu svoje aktivnosti, usluge i proizvode, da uspostave poslovne kontakte i pronađu poslovne partnere.

Rok za prijavu je 17.02.2020. godine, a registracija se vrši putem linka http://tourismfair.talkb2b.net/

Evropska mreža preduzetništva je koorganizator ovih B2B susreta, zajedno sa partnerima u okviru EEN mreže u Srbiji, kao i drugim partnerima mreže iz regiona.

Ukoliko su vam potrebne dodatne informacije, stojimo vam na raspolaganju.